Sosial Klimadugnad – arranger noe!

De fleste av oss blir mest inspirert av å være flere sammen. Å se andre er gøy enten det er på en middag eller et større arrangement. Selv om det har blitt vanskeligere å møtes det siste året, så er det fremdeles mulig. Og kanskje til og med viktigere enn før? Her har vi samlet noen råd til hva du kan gjøre og hvordan du kan sørge for godt smittevern underveis.

Gjør klimahandlinger sammen

Gjennom for eksempel en klesbyttefest med vennegjengen eller vegetarmiddag med familien, kan klimatiltak være enkelt, gøy og sosialt! Arranger sosiale aktiviteter for å gjennomføre klimautfordringen din, synliggjøre at du deltar i klimadugnaden og utfordre venner og familie til å bli med på en 21-dagers utfordring de også.

Her er noen eksempler og maler på aktiviteter du kan gjøre med vennegjengen:

Arranger arrangement og aksjoner

Arrangementer og aksjoner er en enestående måte å nå ut til folk som kanskje ikke ellers har fått med seg kampanjen vår. De synes kanskje det høres interessant ut med en fiksefest, og på arrangementet får de spørsmålet om å bli med på klimadugnaden. Det vil også gjøre det lettere for dem som allerede har meldt seg på kampanjen til å faktisk gjennomføre klimahandlingen sin.  

For å arrangere større arrangement kan det være lurt å få med seg flere. Hvis du og noen venner har lyst til å arrangere noe, kan dere arrangere et møte for å få flere frivillige med på laget.

Har du spørsmål til hvordan du skal planlegge og gjennomføre et arrangement eller aksjon? Send oss en e-post: sara@framtiden.no  

Her er eksempler og maler på arrangementer og aksjoner dere kan arrangere:

Stå på stand

Har du lyst til å stå på stand for oss, for å informere om kampanjen og få folk med?  

Det er mange steder det er mulig å stå på stand: Universiteter, torg, gater, arrangementer, kjøpesentre osv. Å snakke med folk ansikt til ansikt senker terskelen for å melde seg på kampanjen.  

Har du spørsmål til hvordan du skal planlegge og gjennomføre stand? Send oss en e-post: sara@framtiden.no