Illustrasjonsfoto

Velg grønnere julegaver

I år vil jeg gjøre julehandelen grønnere ved å gi bort brukte julegaver, velge opplevelser og tjenester over ting eller gi bort noe spiselig.

Les mer
Vi sender deg e-post underveis med råd og påminnelse.
Informasjonen din deles ikke med noen tredjepart og lagres kun frem til kampanjen er over 14.09.2021.

Kjempebra!

Har du lyst til å bidra mer? Bli med på å dele kampanjen! Få med en venn eller spre det i sosiale medier, så blir det både mer synlig og flere deltakere på en gang.
Oisann! Her skjedde det visst noe feil. Prøv igjen og ta kontakt med oss om du ikke kommer gjennom.

Om denne klimahandlingen

Jula nærmer seg, og vi er mange som gleder oss til det! Men hvorfor er jul blitt synonymt med å halse rundt på ulike kjøpesentre for å kjøpe enda en pulsklokke til onkel Rolf og en ny salatsnurrer til mamma? Vi kjøper flere og flere gaver – og Virke anslår at nordmenn kommer til å bruke totalt 120 milliarder kroner på julegavehandelen i år! Bli med og gjør årets julegavehandel mer bærekraftig. Velg gaver som er brukt, eller en opplevelse dere kan dele, noe spiselig eller et gavekort på en nyttig tjeneste.

Sånn fungerer dugnaden

Vi er mange som ønsker å leve mer klimavennlig og som forventer kraftigere klimagrep fra politikerne. Ved å bli med her får du både inspirasjon til å leve mer klimavennlig og en mulighet til å presse politikerne!

Arm som viser klimastyrke.Arm som viser klimastyrke.

1. Du gjør noe for klimaet

Gutt som viser klimaengasjement.

2. Vi synliggjør engasjementet

Mann som løfter stortinget.

3. Politikerne presses til handling